Shësea - Golden Water's - Oppdrett av Portugisisk Vannhunder

Go to content
Nr3 Best in Show valp Internasjonal dogshow Orre,
sept 2018
Shësea som voksen
Shësea har blitt en herlige, mer avslappet hund i løpet av de siste mnd. Hun har blitt storesøster til Vannsea, som har gjort henne mer voksen de siste mnd. Er mer kosete, mer forkusert på jobb og trening. Sommer 2019 var Shësea med opp til Preikestolen får første gang og klarte seg helg fint.
I 2019 har Shesea vært på flere utstillinger med BIR/BIM og gruppe plasseringer, startet offesielle med Rally Lydighet konkurrasser, hvor hun fikk 3 napp og opprykk til klasse 2 før sommeren var over. Og har trent smellertrening og LP trening løpet av hele året.
Shësea har testet Normal/Clear på alle DNA testene (PRA, JDCM, GM1 og IC.)
Er HD-Fri (A) Og håper hun blir mor i løpet av 2020.  
Følg oss gjerne på Facebook "Golden Water Kennel" så vil dere få oppdateringene etter hvert.

Shësea som valp
Shësea ble født hos Golden Water kennel, den 20 jan 2018. Hun har 5 brødre og 2 søstre. Etter 7 uker bli hun plukket som den beste utstillings hunden av kullet.. Men det var ikke bare derfor hun bli hjemme i barndomshjemme sitt, mye var pga holdningen. En valp som passer til meg er litt frekk, Tøffe, oppmerksom, ståpå viljen, eier ikke redsel, snill og vill.. ja, alt i en hund. Oftes kan en ser mye i øyene til en valp. Bilde av Shësea under sier alt.. "Må jeg liksom dette" og "ikke påstå jeg er annet en Beautful"
Og allerede på sin først utstilling 4mnd tok hun Best i rasen valp og 1.plass i Gruppe. Ja en kan si at dette statet bra. Og valpeklasse i Lydinghet er hun også veldig flin og har kommet langt. innen 5mnd kan hun sitt, dekk, stå og en veldig bra kontakt.
8 utstillinger som valp.1stk Best i motsatt kjønn - 7stk Best in Breed, - 7 ganger 1.plass gruppe - 5stk best i show plasseringer 1x3pl, 3x4pl og 1xre 5pl hvor av den siste var på NKK inter. dogs show på Orre sept 2018 med best in show 3 plassering.
Vi deltok også på en Rally klubbmesterskap for alle første gang i des 2018 og her var det jeg "Crystal" som odela for meg.. hehe.. hadde det ikke vært for at hun leste feil på skilte så hadde jeg hatt 194p og første plass.. men da bli det heller DISK..Crystakl må nok trener litt mer med skilte før neste i jan.. haha alt i alt en travelt valpetid.
 

Mor: Golden Water's Mosea the 2rd Sea
Far: Porto Lion Gallant Guy "Chess"

Back to content