Shellsea - Golden Water's - Oppdrett av Portugisisk Vannhunder

Go to content
Shellsea Norsk/Svensk Utstillings Champion 2006/2009 og Norsk vinner 2009

Shellsea som voksen
Shellsea har vært med på mye i hennes voksne liv. Hun er Norsk og Svensk Utstilling champion og Norsk vinner 2009. Har vært med på flere kurs som agility, LP o.s.v. Hun har i flere år vært en besøkshund ved testing av allergi. Og med unger som har vært redde. Vi merket fort hvordan Shellseas gemytt var og jeg visste at hun aldri kom til å bli en trekkhund eller en som syklet med meg, men hun var en super sofa/kosehund og rolig med dempende signaler. Og det som er det beste med henne og hennes personlighet er at hun har et vesen som kan roe en hel flokk av hunder. Etter Shellsea ble NUCH fikk hun hennes første valpekull med 8 valper, deretter det andre valpekull med 7 valper. Men sommeren 2009 fikk Shellsea livet snudd opp ned. Nabohannhunden "Blandingshund" kom opp på våre eiendom og ut av det blå angrep hunden Shellsea, hvoretter Shellsea endte hos veterinæren med en virvel som nesten var skutt så langt ned at veterinæren mente at der var lite håp om at hun skulle kunne gå igjen. Men så heldig at jeg var ferdig med massasjeterapi for hund i 2008. Og 3 mnd etter var Shellsea i ringen igjen hvor hun sprang som en gudinne og slo flere internasjonale vinnere og ble Norsk vinner 2009. Og etter mye prat med veterinæren mente hun at Shellsea var i så god form at hun kunne få et siste kull, hvor der ble 8 valper. En fantastisk mor var hun til alle 3 valpekullene. Og siden hennes siste kull har hun vært litt i ringen som veteran og mye på sofaen i sine gamle dager. Men hun elsker fremdeles springeturene vi har i hundeskogen.... Vi håper vi får noen år til med henne.
Shellsea som valp
Vi hentet Shellsea i Sverige den 10,09,04. Hun fant sin plass med sin nye   lekekamerat Harley, Vannsea og Joysea. Hun synes Joysea er kjekkest for "hun får jeg plage og får respons". Vannsea står bare stille og jeg tror hun tenker "jeg er for gammel for dette"
Shellsea er livlig ute men er en ren kosebamse inne. Det beste   hun vet er å ligge på fanget mens vi slapper av for kvelden. Shellsea synes det er morsomt å springe fra deg når du prøve å slutte av leken. Hun viser stolthet når hun er sammen med familien på tur, men kan glemme av og til at hun ikke er like stor som de andre. Hun vil så   gjerne være blant de store og er veldig glad i Vannsea.Vannsea gir henne trøst når hun står aleine til de andre har sprunget fra seg. Nei, det er ikke alltid lett å være minste mann!!
Shellsea drømmer om å bli Utstillings Chamipon og sofagris...

Shellsea ble født 14,07,04 Hos kennel Rødtop.
Mor:  Rødtop Raya port au Prinsesse.
Far: Frykdalens Dryga Drillo.
Hun er rolig og har et behagelig gemytt. For å være valp er hun mest kosete valp vi har hatt.  
Back to content