Searo - Golden Water's - Oppdrett av Portugisisk Vannhunder

Go to content
Searo som voksen
Searo har blitt en utrolig rolig, mer avslappet og kosette gutt den siste tiden. Han stortrives i skog og mark sammen med familien sin. Searo bor sammen med matmor og matfar, sin 4 beinte storebror Tarzan, sin 2 beinte storesøster Lianna Bell (f.2016) og sin 2 beinte lillebror Troy Castiel (f.2018).
Searo er en gutt med mye energi, men på samme tid veldig flink til å tilpasse seg både hunder og barn i alle størrelser.
Han er en morsom type, som kryper opp i sofaen når han tror vi ikke merker det. I skogen tar han helt av og løper i store sirkler. Sier heller aldri nei til godbiter. Nå har vi smått startet med rally trening hvor han kan være veldig flink, men av og til er han litt tullete og ser rart på meg da han får en enkel kommando om å f.eks dekke.
På sin første voksen utstilling ble han Beste hannhund med CERT, og Best i rase. Han har vært på et par utstillinger etter dette. Siste utstilling ved 23 mnd ble han Beste hannhund med CERT, Best i rasen, og 4 plass Best i gruppen. I løpet av 2020 håper vi at han tar sitt siste CERT og blir Norsk Utstillings Champion.
Searo er HD-fri (A) og har testet Normal/Clear på alle DNA testene (PRA, JDCM, GM1 og IC)
Vi håper han blir førtegangs Pappa iløpet av 2020.
Følg oss gjerne på Facebook "Golden Water Kennel" så vil dere få oppdateringene etter hvert.
Searo som valp
Searo ble født i Sverige hos Agua Fairy's Kennel den 15 mars 2018. Da vi mistet vår forige portis ble det et stort tomrom av å ikke ha portis i hus. Men takket være gode kontakter fra andre dyktige oppdrettere falt alle brikkene på plass, og vi kunne hente hjem vår lille skatt Searo. Searo passet rett inn i vår lille familie. 3 Måneder senere ble hele familien komplett da Searo ble storebror til lille Troy Castiel. Det kan ikke gå foruten at vi hadde våre tanker om hvordan det ville bli med ei jente på snart 2 år, en baby og en liten valp. Men det gikk over all forventning. Searo er en trygg og stabil gutt, som har vært nok så stueren fra tidlig stadiet. Matmor kunne derfor bruke permisjonen sin til å kose seg med både valp og baby på fine turer i skogen.
På sin første utstilling sommer 2018 ble han Beste hannhund og Best i motsatt kjønn valp. På dag to valpeustilling ble han Beste hannhund, Beste i rase valp, og Best i gruppe valp.

Searo's Stamtalve navn -  Agua Fairy's Blizzard Herman
Mor: Agua Fairy's Twilight First Lady
Far: Amber Eyes Magic Bravo Nero


Back to content