SeaKing - Golden Water's - Oppdrett av Portugisisk Vannhunder

Go to content
Golden Water's SeaKing 3nd og Mosea - Født 20 Sept 2020
   
SeaKing Internasjonal NKK Orre utstilling spet 2022 -


Seaking som voksen
Seaking har blitt en herlige, avslappet gutt i løpet av det siste året. Og vi fikk endelig prøvd han på utstilling. Den første utstillingen han fikk delta på var han allerede blitt junior på 10mnd. Han fikk EX med fin kritikk som klassen klovn og trengte mer ringtrening. Noe som ikke var lett når alt var nedstengt.
Men etter mye trening og livet ble mer normalt fikk han delta på flere utstillinger. Den 9 april 2022 fikk han EX, CK og CERT og Best i Rasen og Best i gruppen. I sept 2022 fikk han EX, CK og stor CERT og  BIM men var 17dager for ung til å bli Champion men tok tittelen på han neste utstilling 6 mai 2023.
Nå er gutten ferdig med utstillinger og kommer til å leve sine gode dager på fjelltoppene rundt forbi i Norge.

Norsk Utstilling Champion 2023

Seaking som valp
SeaKing ble født under Golden Water's oppdrett, den 20 sept 2020 og har 8 brødre. Ja, et helt kull med bare gutter. Han ble plukket som den beste utstillings hunden av guttene. Han var en snill, god, oppmerksom valp med en herlige ståpå vilje. Og vi kan ikke glemmer at han arvet sin fars klovne vesen hvor han sjarmerte de fleste med alt han fant på.
På grunn av covid-19 så var der ingen utstillinger mens han var valp. Så han levde sitt første år i skogen med sin forvert familie mor, far og 2 små barn og en 11år portis tispe. Hans første sommer lærte han seg til å være en ekte vannhund, hvor familien koste seg i båten på sjøen med masse fisking.

Mor: Golden Water's Mosea 2nd of Bessea
Far: Agua Fairy's Blizzard Herman
Back to content