Ossea - Golden Water's - Oppdrett av Portugisisk Vannhunder

Go to content
Første utstilling til Ossea Best mottsatt kjønn (BIM)

Ossea som valp (9 uker)

Første valpeutstilling - Best i Mottsatt kjønn (BIM)

Ossea som voksen
I dag bor Ossea sammen med sin fôrvert Gunvor og familien på Sandnes, hvor har har et godt familieliv. De trener litt Lydighet, rallylydighet og utstilling sammen. Ossea elsker mange lange turer i skogen og på familiens hytte i helgne. Ellers har Ossea et herlig gemytt og går kjempegodt overens med både tisper og hannhunder. Men sin alle beste venn er ei flotte tispe som heter Casea og de treffes ofte i skogen eller på treningsbanen. Ossea er en travel gutt med masse energi men etter han ble 18mnd har han endelig beygnt å forstå at han ikke er valp lengre.
Ossea liker seg godt i utstillingsringen men han tenker mest på å løpe i skogen mens han er i ringen, pga lite utstillinger i 2020 og 2021 så har han ikke fått vært med på mer en 3 utstillinger.
Men på hans første voksen utstilling på Karmøy juli 2021 bli han BIM med CK, CERT og BIR Junior. Nå planlegger vi masse utstillinger fremover og kanskje en dag starte å konkurrere i Rallylydighet.

Ossea som valp
Ossea kommer fra et oppdrett på Voss etter ei tispe fra Barbro Perdersen (Portinbo) og Pappaen er Golden Water's Harley. Da måtte vi jo har en sønn etter Harley. Ossea kom hjem til Sandnes i beynelse av sommeren 2020. Bilturen på 5 timer hjempefint. Han var en rolig, snill valp og en riktig kosegris når hav ville. Det tok ikke lenge før han føltes som en av flokken i skogen.
Fra feb 2021 til sommer 2021 deltok han på valpekurs og var en av de mest HAPPY valpene på kurset og tunnelen var jo det kjekkeste han viste. I okt 2020 deltok han på sin første og eneste valpeutsilling som ikke bli avlyst, hvor han bli Best motsatt kjønn (BIM)

Ossea avls informasjon - ta kontakt dersom du ønsker å bruke han i avl.
Tamtavle navn: Portinbo's Ti-Ha's Ossea
Mor: Portinbbo's Dark -N-Delightful
Far: NJV NUCH RL1 RL2 Golden Water's Harley og Tessea
Ossea's Helse
Født 07 mai 2020
HD-Fri (B)
Øyenlyst - kommer
PRA - kommer
Cardio - kommer
GM1 - kommer
IC - kommer


Back to content