Om oss - Golden Water's - Oppdrett av Portugisisk Vannhunder

Go to content
 
Vi er et aktiv gift par med en stor lidenskap for den portugisiske vannhund. Jeg heter Crystal Kay. Fra 1994 til 2006 drev jeg med byggetegninger. Alt fra hustegninger, hyttetegninger, betongtegninger, stor leilighetskompleks, branntegninger osv. for et Arkitekt / Contracting firma. Men i 2006 ønsket jeg å følge min lidenskap. Så i 2006 startet jeg så smått å stelle noen hunder i salongen. Etter hvert tok stell av hunder, helt av. Men dette var bare litt av det jeg ville oppnå. Så 2008 hev jeg meg ut i hundens anatomi utdanning. Og i slutten av 2008 hadde jeg min nye utdanning som autorisert hundemassør/terapeut og i 2009 ble jeg også ferdig med hundeinstruktørutdanningen under Norsk Kennel Klubb og videre laserterapeut til hund. Etter hvert så jeg at utdannelsen ga meg mye spenning, hvor jeg i 2014 hev meg på en ny utdanning som Rallylydighetsdommer. I 2016 ble jeg offisiell rallylydighetsdommer under Norsk Rallylydighet Klubb/NKK. Ellers har jeg hatt hund siden jeg var liten! Jeg har en stor lidenskap for hunder og andre dyr, og om mulig kan jeg godt ta meg en ridetur ut i naturen. Men tid med mine hunder er hellig. Lange turer i skog og fjell og ikke minst om kvelden når vi slapper av foran tv eller en spennende bok, ligger hundene i sofaen med oss. Jeg har også handlet hunder siden jeg var jentunge og har flere utstillingchampionater og vinnertitler i løpet av årene.

 
 
Mannen min heter Arthur og er tømmermann og "trommis". I 2004 ble han ansatt i et firma hvor han har jobbet seg til topps og er nå avdelingsleder for et stort firma i "Recover" så det blir mer pc jobbing og skadebefaring enn spikkring. Når det gjelder hund er hans lidenskap hundeutstillinger. De helgene han kan, hiver vi oss alle i bobilen for å få med oss en hundeutstilling og kanskje ta med oss hjem noen rosetter/titler. Da er han helt i topp. Samme hvor det er i Norden er han klar.
 
 
Huset som vi bor i, er bygd i 1952 som et militærlager, i 2000 kjøpte vi eiendommen og tegnet det om til enebolig. Jeg har fått gleden av å tegne huset selv og vært med å bygd alt fra paneling til gulvlegging, løfting av tak i andre etasje har jeg vært med på! Da var det godt å ha en tømmermann som en er gift med.

 
 
Ungene og barnebarn: Vi har 3 jenter Anita, Lianne og Camilla. Alle har hund så klart og har vært en stor del av oppdrettet. Fra de var små har de vært med på utstillinger, fødslene, trening og alt som måtte gjøres for å holde god strander som oppdretter. Og i etter tid har Lianne gått i mine fotspor og i 2014 ble hun ferdig med utdannelsen som autorisert hundemassør/terapeut. Mens de to andre jentene er glade bare de får med seg en valpefødsel eller en utstilling. De har det nemlig litt travelt med våre barnebarn, Line Marie og Noah-Sebastian. Og de har allerede vært med på flere utstillinger. Kanskje vi får  enda en hundehandler i familien.

 
 
I 2004 planla vi eget stellerom/valperom som ble ferdig 2005. Vi la mye tanker og arbeid for at alle hundene skulle få det godt og at stell av hundene skulle bli behagelig for oss alle.

Back to content