Mosea - Golden Water's - Oppdrett av Portugisisk Vannhunder

Go to content
Mosea's Norsk Utsillings Champion Nov 2016
Mosea direkte opprykk til klasse 2 ved første stevne.


Mosea som voksen
Mosea er en riktig kose hund, med mye glede å gi og glad i mat. Hun har en rolig gemytt men fremdeles er en GLAD og Sporty portis tispe som vet god hva hun vil men er tålmodig og lett å ha med å gjøre.

Etter en liten stopp i valpeutstilling så kom hun tilbake for fullt på sin første utstilling hvor hun tok BIR junior og BIM voksen, flere Excelent og første plass i juniorklasse med CK og 4 beste tispe på NKK Orre sept 2015. Så kom den beste utstillingen.. Dogs4All i Lillestrøm den 20 Nov 2016 - Mosea stilte i Åpen klasse hvor hun fikk 2 plass med CK. Og en kjempe kritikk. Og ut av de 28 tisper som stilte denne dagen ble Mosea 5 beste tispe hvor hun fikk sin alle siste CERT og dermed ble hun Norsk Utstillings Champion. I sommer 2017 tok Mosea Best in Breed, Best in Group and Best in Show på vålerbane i juli, men hun toppet hele på Karmøy i juli med Best in Breed, Best in Group and Best in Show både lørdagen og søndagen.. Best 3 x BIS på 3 utstillinger på rad.. Er utrlog stolt av denne nydelige portisen våres. og I rally konkurassene i 2017 gikk det like bra... Den 17 juni 2017 startet hun sin nye hundesport "Rally Lydighet" og fikk 197 poeng av 200, og direkt opprykk til Klasse 2. Siden hun har bare trent 4 uker før dette skal vi holder oss i klasse 1 til hun få lært klasse 2 litt bedre. Meget stolt er bare fornavn.. Så fikk hun 2 ganger til napp pluss en direkte opprykk til klasse 2 igjen i september 2017 så vi starte trenging til klasse 2 i okt. I 2018 regne vi med å starte med konkurrsase

Mosea som valp
Mosea ble født hos Golden Water kennel, den 4 april 2014. Hun har 3 brødre og 4 søstre. Etter mye frem og tilbake bli hun plukket som den beste utstillings hunden av kullet og planen var klar at hun skulle stilles mye som valp. Men da hender noen som ingen var forberett på. Mosea var på tur i skogen med matmoren da matmor hørte knekk og et hyl fra lille Mosea. Hun ente opp hos veternæren med en brekt "tibia" på ventstre bakbein. I noen dager var mosea litt redusert men dette stoppet ikke henne. Det eneste det stoppet var utsillingskarieren hennes som valp. Og hun var litt leie seg at veterinæren ikke hadde ROSA gips...hehe.. Men etter mange timer i massasjeterapi i klinikken til Crystal så kom hun seg uten noe tegn til halting.  
 

Mor:  Golden Water's Bessea the 3rd Sea
Far: Waterpassion Golden Dream Blaze.


 
 
  
Back to content