Harley - Golden Water's - Oppdrett av Portugisisk Vannhunder

Go to content
Harley som voksen
Siden Harley ble 9mnd så har han gjort det kjempefint på utstilling. Og allerede som 15 mnd kunne han takke nei til Certene. Bare 4 dager etter han ble 2 år og kunne bli Norsk Utstillingschampion var han på utstilling på Stord og ble Norsk UCH 08. Nov 2015. Hvor 9 portiser var påmeldt. Vi er så stolt av gutten med flere Best i Rasen, flere gruppeplasseringer og mange dommere som syntes gutten er en riktig så flotte gutt. Siden han er utstillings Champion så er all hans tid fokusert på RL, LP.. i 2016 vil vi starte med konkurranser innen RL. I hele 2015 har vi trent Rallylydighet og vanlig Lydighet og ser store framskritt. Nå får vi teste kunnskap ved RL konkurransen som starter i begynnelse av 2016. Feb 2017 fikk Harley 3 napp til klasse 2 og fikk RL1 Tittel.. stolt av gutten.
Harley som valp
Harley ble født hos Golden Water kennel den 03. nov 2013, har 1 bror og 6 søstre. Han kom til verden som valp nr 5. En riktig kosegutt og klovn, men er bestemt og lettlært. Tar nye triks som en lek. Er en riktig pappagutt siden han kom til verden. Derfor måtte han bli værende igjen hos oss. Som valp drømte han om å bli en Showdog og Rallylydighet's hund. Ble tidlig ferdig med valpekurs og allerede ved 6mnd startet han med Lydighet. Ringtrening siden 3mnd. Men aller mest elsker han å leke, springe fritt i skogen etter en god treningsøkt.
En dag håper jeg at jeg kan gjøre mamma Tessea, Pappa Blaze, mormor Kaysea og morfar Tazsea stolt av at jeg også blir en utstillings Champion :-) Allerede ved 10mnd fikk Harley sitt første NKK CERT. Og kanskje blir jeg pappa en dag.

Moren: NUCH - Golden Water's Tessea k-sea 1st Sea
Faren: NUCH - Waterpassions Golden Dream Blaze

Harley fra 1 uke til 8 uker gammel

Harley Norsk Ustilling Champion nov 2015
Harley Norsk utstillings Champion 2015
Harleys Stamtale og Helse
         
Valpeutstillinger!! (8 valpe-utstillinger)
Harley 8 x B.I.R, 1x 2 BIG, 1x 3 BIG 5x 1 BIG 1x BIS3  og 2x BIS4
Oppdretter / eier - Crystal Kay

Navn: Golden Water’s 2nd Harley of Tessea
Født: 03.11.2013
Pelstype: Wavy
Farge: Svart
Optigen: Normal / Clear (A) - Etter foreldrene
Cardio: P - Normal - Etter foreldrene
GM1: Normal - Etter foreldrene
Høyde: 50cm v/6mnd -  54cm v/2 år
Øyenlyst: Kommer
HD: A (fri)
Norsk Utstillings Champion 4 dager etter hans 2 års dag.

Back to content